Το ιστιολόγιο αυτό είναι κατά βάσιν ένα προσωπικό σημειωματάριο με την έννοια της ευθύνης --τουλάχιστον μέχρι στιγμής-που συγκεντρώνει εικόνες (κινούμενες και όχι) και σκέψεις ,μπορεί και στίχους ,για την παρατήρηση και την ανάπτυξη μιας συλλογικότητας δίπλα στο πάρκο.Το πάρκο έχει πολλά και σπάνια πουλιά ,καθώς και παιδιά ,που είναι θαύμα να τα παρατηρεί κανένας.Σαν ταπεινός παρατηρητής.Έχει και σιωπές χρήσιμες για να μετριέται και να βιώνεται ο χρόνος κατά το δοκούν.

Mιλάμε πάντα για το Μουσικό Σχολείο Ιλίου, δίπλα στο Πάρκο Τρίτση.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011


Ανακοίνωση-Κάλεσμα
           ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ  9 - 6 – 2011 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ  ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14-6-2011 ΣΤΙΣ 2.00μμ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 2.οο ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,  ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΙΛΙΟΥ.
 ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.  ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ  Γ΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ)
           ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: